Bovenste rij: Stef Geerdink, Ralf Muijs en Bob Hartman, onderste rij: Jasper Geerdink, Milan Muijs en Jason Hartman. Bryan Jansen en Fred Jonk complementeren het team.
Bovenste rij: Stef Geerdink, Ralf Muijs en Bob Hartman, onderste rij: Jasper Geerdink, Milan Muijs en Jason Hartman. Bryan Jansen en Fred Jonk complementeren het team. (Tjerk Laan Fotografie)

Zo vader zo zoon in drievoud

OOSTZAAN - "Talentontwikkeling staat bij Compaen hoog in het vaandel en niet zonder resultaat. Acht spelers maakten de afgelopen twee seizoenen de stap naar de eredivisie en op de wall of fame in Sporthal Oostzaan prijkt een rij internationals", aldus Compaen.

"Bij het tweede herenteam krijgt de zorg voor de groeibriljantjes van de club wel op een heel bijzondere manier invulling. Hier worden de talenten zelfs tot in het veld begeleid. Met de entree van Bob Hartman stonden er namelijk vrijdagavond bij Compaen 2 drie vaders en hun zoons binnen de lijnen. Een tamelijk unieke situatie in het volleybal."

"Coach Hartman verscheen in het veld met achterop de naam Rolbobs. Waarschijnlijk vindt hij zijn shirt nog iets te strak zitten. Hij trof daar zijn zoon Jason. In het team stonden al de combinatie Stef en Jasper Geerdink en Ralf en Milan Muijs."

"Denk niet dat het hier gaat om een gezelligheidsteam op campingvolleybalniveau. Compaen 2 stevent af op promotie naar de derde divisie, al moest de ploeg na acht keer 4-0 toch een set inleveren en was het met 35-33 in de vierde set ook niet zo eenvoudig", aldus de volleybalclub uit Oostzaan.

Meer berichten

Fotoseries