De broers Gary en Kenny Ho.
De broers Gary en Kenny Ho. ((Foto: Vincent de Vries/RM))
Bedrijf in Beeld

Restaurant Het Oosten bestaat 25 jaar

  Bedrijf in Beeld

OOSTZAAN - Chinees-Kantonees restaurant Het Oosten, op het winkelcentrum Klaverweide in Oostzaan, bestond afgelopen week maar liefst 25 jaar. De gebroeders Gary en Kenny Ho zwaaien hier de scepter. Dit doen zij met veel plezier. Gary is voornamelijk te vinden in de keuken terwijl Kenny meer het gezicht van de zaak is en de rol van gastheer vervult.

Ondanks dat de heren zelf niet in het dorp wonen zegt Kenny: "Ik ben hier volledig ingeburgerd. In de loop der jaren heb wel echt een bepaalde band met de Oostzaners opgebouwd. Ik heb veel vrienden gemaakt en we hebben ook heel veel vaste klanten. Ze zeggen in het dorp: 'We gaan lekker bij Kenny eten'. Eigenlijk ben ik dus best een bekende Oostzaner."

Jubileum afhaalmenu

Speciaal vanwege het 25-jarig jubileum kan de hele maand april geprofiteerd worden van een heel voordelig afhaalmenu. Dit bestaat uit 8 mini loempia's, 4 stokjes saté Ajam, Babi Pangang ,ossenhaas met speciale knoflooksaus en kip met ananas met een kleine bak nasi en bami. Geschikt voor 3 à 4 personen voor 25 euro.

Kortingsactie

Om het helemaal feestelijk te maken hebben de broers een spectaculaire kortingsactie voor iedereen die in het restaurant komt eten. Tot en met 14 april krijgen gasten bij een minimumbesteding van 100 euro direct 25 euro korting op de totale rekening. Later dit jaar willen de heren hun jubileum nog uitgebreid vieren met al hun vaste gasten.

Bereikbaar

Het restaurant is tijdens de geplande afsluitingen en omleidingen op het Zuideinde gewoon bereikbaar en geopend. Chinees-Kantonees specialiteitenrestaurant Het Oosten, Klaverweide 34-36 in Oostzaan. 075-6844209, www.chinees-hetoosten.nl.

Meer berichten