Even voorstellen: De Focuskamer op het Zonneplein

Partnerbijdrage
Mirjam de Groot.
Mirjam de Groot. (Foto: Aangeleverd)

TUINDORP OOSTZAAN - Mijn naam is Mirjam de Groot, eigenaresse van de Focuskamer op het Zonneplein. Op het Zonneplein bied ik samen met mijn collega’s (leefstijl)coaching, persoonlijk voedingsadvies en massagetherapie aan. Wij zijn allen gediplomeerd in de behandelingen en genieten van ons vak!

Van huis uit ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Leiden. Na een Praktijkstudie Management ben ik met name in het bedrijfsleven werkzaam geweest. Uiteindelijk heb ik diverse opdrachten gedaan als Managementconsultant, tot het moment aanbrak dat ik dacht: ik wil het kantoor uit. En voor mezelf beginnen. In een heel ander vak.

Na een hele rits opleidingen en bijscholingen gedaan te hebben op het gebied van lichaam, psyche en voeding open ik mijn derde locatie op het mooie Zonneplein onder de naam De Focuskamer; de twee andere praktijken zijn ook gevestigd in Noord, onder de naam De Kneedkamer.

Belangrijk verschil is dat we in de Focuskamer naast massagetherapie diverse vormen van coaching aanbieden en advies op het gebied van voeding.

Aandacht voor lichaam en geest is zo gezond voor de mens. In deze moderne tijd waarin we aan veel wensen en eisen van onze omgeving moeten voldoen, 'vergeten' we aandacht voor ons zelf nog wel eens. Helemaal ná en ín een (gezondheids)crisis.

Maanden- of misschien wel jarenlang rondlopen met spanning in het lijf kan negatieve gevolgen hebben voor het functioneren. Emotioneel kunnen we ons zelf daarbij ook voorbij rennen.

Voeding is een andere belangrijke basisbehoefte. Het kan heel fijn zijn om bij - of ter preventie van - diverse klachten te gaan werken met uw voedingspatronen. Gerelateerd aan de hedendaagse situatie: anderhalve meter afstand is één ding, maar een (goede) weerstand is vanuit mijn optiek de juiste start.

Tot op de dag van vandaag volgen wij nog steeds diverse bijscholingen op het gebied van massage, voeding en psychische gezondheid.

Kortom: u bent van harte welkom op het Zonneplein!

Voor meer informatie of toelichting op de mogelijke behandelingen, kunt u ons altijd contacteren.

Maak een afspraak

Afspraak is online in te boeken, maar uiteraard ook telefonisch, via sms of e-mail.

Mirjam de Groot

www.defocuskamer.nl