Heerlijke beweeglessen in Het Twiske

Partnerbijdrage
Grazia Visser.
Grazia Visser. (Foto: Aangeleverd)

OOSTZAAN - De zomer is begonnen en de echte lockdown is achter de rug. Dit is het mooiste moment om weer heerlijk te gaan bewegen in de natuur.

Hoe fijn is het om de dag te starten met je lichaam en geest in balans brengen? Op het programma staan adem-en ontspanningsoefeningen volgens de methode van Dixhoorn en vijf Tibetaanse oefeningen in lenigheid en kracht. Deze zijn ook geschikt bij wisselende (pijn/rug)klachten, ademhalingsklachten en (over)spanningsklachten.

De lessen vinden plaats op donderdagochtenden tot en met /m 27 augustus van negen tot tien uur met aansluitend de mogelijkheid voor een dertig minuten meditatie en stiltewandeling of ochtenddans.

Kosten: € 50,00 voor vijf lessen.Na vijf lessen voel je je meer ontspannen, soepeler, sterker en adem je vrijer.

En hoe heerlijk is het om de dag te eindigen met:de Dans van de Natuur? De kern bestaat uit lichaamsbewustwording, dansante fysiotherapie en beweegimprovisatie geïnspireerd door de natuur.

Tijd: donderdagen tot en met 27 augustus van 19.30 tot 20.30 uur met aansluitend de mogelijkheid voor dertig minuten meditatie of avonddans.

Kosten: € 10,00 per les.Na de les voel je je meer ontspannen, vrolijker, creatiever en meer verbonden met de natuur en jezelf.

Verzamelen bij parkeerplaats 1 in recreatiegebied Het Twiske (ter hoogte van boerderij De Marsen, Pikpotweg 1, Landsmeer. De lessen worden gegeven door Grazia Visser, fysiotherapeute en adem-ontspanningstherapeutemethode van Dixhoorn.

Aanmelden via fysiograzia@gmail.com of tel/whats-app 06-50964754. Voor meer info zie : https://m.facebook.com/events/735981223812036https://m.facebook.com/events/735981223812036.