Easyslim.nu Zaandam op nieuw adres

Partnerbijdrage
De zeer goed bezochte studio is per 7 september verhuisd naar een prachtig nieuw pand op de Westzijde 156, met 3 behandelkamers.
De zeer goed bezochte studio is per 7 september verhuisd naar een prachtig nieuw pand op de Westzijde 156, met 3 behandelkamers. (Foto: Aangeleverd)

ZAANDAM – Veel mensen willen afslanken, maar dat valt vaak niet mee in het drukke leven van alledag. Werk, thuis, kinderen, sport, hobby’s en sociale verplichtingen bepalen vaak ook wat we eten. Even een snelle hap of gemaksvoeding, goed eten en drinken schier er dan vaak al snel bij in. Veel afslankmethodes bieden vaak maar een zeer tijdelijke oplossing en houden het jojo-effect in stand. Dat het anders kan bewijzen de afslankstudio’s van Easyslim.nu.

Sinds 1 april 2018 is Annemiek Hendrikse actief in Zaandam. Deze zeer goed bezochte studio is per 7 september verhuisd naar een prachtig nieuw pand op de Westzijde 156, met 3 behandelkamers.

Gevanceerd apparaat

De studio’s van Easyslim.nu werken met een geavanceerd apparaat dat werkt met ultrasound en elektrostimulatie. De ultrasoundtechniek zorgt ervoor dat vet uit de vetcel gaat en via het lymfestelsel het lichaam verlaat. Tegelijkertijd worden, met elektrostimulatie, de spieren getraind. Dit gebeurt terwijl de klant ontspannen en comfortabel op een behandeltafel ligt.

Pijnloos en veilig

Een behandeling duurt ongeveer een uurtje en is geheel pijnloos en veilig. De studio in Zaandam ligt aan de Westzijde 156, en heeft een groot bord. Ze is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. De studio heeft een gezellige ontvangst-, behandel- en gespreksruimte met een huiselijke sfeer.

Professionele ondersteuning

Annemiek Hendrikse is franchisenemer van Easyslim.nu. Als zelfstandig ondernemer leidt ze haar vestiging van deze afslankformule. Zij is, samen met de 2 medewerksters Diana en Patricia, verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de vestiging. Voortdurend wordt vanuit het hoofdkantoor van de franchiseformule in Almere professionele ondersteuning en bijscholing aangeboden.

Intake en proefbehandeling

Zien wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of app voor een intake en proefbehandeling, naar 06 10385420, of mail naar zaandam@easyslim.nu.. Nu voor maar € 39,00.

Ook kunt u via www.easyslim.nu/zaandam online een afspraak voor een intake en proefbehandeling inboeken. Graag verwelkomen wij u in onze studio.