Thuis uit eten in coronatijd

Partnerbijdrage
Gourmetten - altijd gezellig in de decembermaand.
Gourmetten - altijd gezellig in de decembermaand. (Foto: Aangeleverd)

OOSTZAAN - Als je niet uit eten kunt bij ons, komen wij gewoon naar jou! Voor Sinterklaasavond en voor Kerst stelt het restaurant van Twiske Haven een heerlijk en super compleet Gourmet Pakket samen, zodat je toch van een uit-eten-beleving kunt genieten, maar dan in je eigen huis.

Bestel een Gourmet Box met Hooglandervlees uit het Twiske, gesneden winterse bakgroenten, roseval-aardappeltjes, brood en sausjes. Soepje vooraf? Brownie toe? Steek je wel zelf de kaarsjes even aan? Alle info vind je op twiskehaven.nl.

De lokale horeca ontplooit steeds meer creatieve ideeën om door de crisis heen te komen. Zo kon je al sinds de eerste lockdown Hooglandervlees uit het Twiske kopen bij Twiske Haven. Daar zijn nu ook nog andere huisgemaakte en streekgebonden producten aan toegevoegd, zoals verse soepen, homemade brownies, Twiske Honing, Saense biertjes, Hooglander stoofschotel en borrelballetjes. Lekker voor jezelf, maar ook leuk als cadeau of kerstgeschenk. Wie kent er niet iemand die wel een Hart-onder-de-riem-kadootje verdient?

Support your locals. Niet alleen een mooi initiatief, maar het helpt echt! De grote bouwmarkten, Ikea en online winkels verdienen extra goed in deze tijden, maar de lokale middenstand en horeca kan wel een steuntje in de rug gebruiken. Dus kom in het weekend of de Kerstvakantie een lekker kopje koffie of een warme Glühwein halen in het Twiske. Koop een Sint- of Kerstcadeau bij ons of een andere lokale ondernemer en dan komen we samen deze winter door. 

Fijne Feestdagen!