Topprestatie schadeherstelbedrijf Roos

Partnerbijdrage
Het team van schadeherstelbedrijf Roos.
Het team van schadeherstelbedrijf Roos. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Schadeherstelbedrijf Roos uit Alkmaar mag zich het vijfde schadeherstelbedrijf van Nederland noemen. Een topprestatie van het Alkmaarse bedrijf! De hoge notering is voor Roos de bevestiging dat ze op de goede weg zijn.

Verkozen tot vijfde schadeherstelbedrijf van Nederland

“De 942 reviews beoordelen ons met een score van 9,3 en daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op”, zegt Björn Klaver van Autoschade Herstel Roos. “Vorig jaar stonden we nog op de tiende plaats, dus dat we nu op nummer vijf staan betekent dat we goed bezig zijn. Daar werken we ook hard voor, maar het voelt goed dat ons werk gewaardeerd wordt. We zetten op allerlei vlakken een stapje extra. Het hele plaatje moet kloppen en elke stap moet de juiste zijn. De reparatie is de kern van ons bedrijf dus onze medewerkers werken met de meest moderne apparatuur, zijn goed opgeleid en worden continu bijgeschoold om de laatste technieken te leren. Neem alleen al een het aantal geavanceerde veiligheidssystemen dat in auto’s zit. Die vind je tegenwoordig niet meer alleen in een dure Mercedes, maar zelfs de kleinste autootjes zitten propvol moderne hulpmiddelen om onze veiligheid te vergroten. Bij schade is geavanceerde apparatuur nodig om deze hulpmiddelen te kalibreren.”

‘Beleving’

Autoschade is heel vervelend en hoe fijn is het dan dat je klanten toch nog met een goed gevoel naar naar huis gaan. “We ontzorgen door de financiële rompslomp uit handen te nemen en zorgen voor een knappe leenauto, altijd met navigatie en de mogelijkheid om je telefoon te koppelen. Een elektrische leenfiets kan trouwens ook. We betrekken onze klanten ook bij het herstelproces en laten ze via een fotoscherm duidelijk zien waar de schade zit en hoe dit gerepareerd is. Is de schade weer netjes hersteld, dan zorgen wij ervoor dat de auto van binnen en buiten weer keurig gereinigd wordt. Dan rijden klanten weer met een glimlach weg. Schade aan je auto is nooit leuk, maar we proberen het tijdens de reparatie zo aangenaam mogelijk te maken.”

Alle merken

Autoschade Herstel Roos Alkmaar is een universeel autoschadeherstelbedrijf en herstelt reparaties van alle merken. Voor kleine en grote reparaties staat een professioneel team van specialisten klaar. Dus ook voor kleine reparaties - zoals een pitje in het portier - zijn klanten bij Roos aan het juiste adres. Zulke schade is eenvoudig te herstellen zonder hoge kosten.

Autoschade Herstel Roos, 072-5622210, info@autoschaderoos.nl, www.autoschaderoos.nl. Kijk ook eens de Facebookpagina @AutoschadeHerstelRoos.