OFC start slecht in derde periode

OOSTZAAN – OFC verloor van HSC ’21 met 1-2. En dat was voor het team van trainer Yuri Rose een slecht begin van de laatste periode.
OFC opende slecht en verloor voortdurend duels. Al na drie minuten werd het 0-1. Daarna duurde het geruime tijd voordat de thuisploeg goed in vorm kwam. Na een goede voorzet van Tom Noordhoff werd Mike Brantjes met het hoofd gevaarlijk. Niet veel later kon ook Soufiane Reclaoui gevaarlijk worden. Met rust stond het nog steeds 0-1. In de tweede helft liet de tegenstander OFC komen. Uit een counter werd het te makkelijk 0-2. Rose liet teveel op de lange bal spelen en de spelers wisten elkaar niet goed te vinden. Vlak voor tijd kon Tom Noordhoff de spanning nog terug brengen. Het voorbereidende werk was gedaan door Edip Biberoglu. OFC was na afloop zwaar teleurgesteld. In deze vorm zal het team van Rose zeker geen hoge open gaan gooien in de laatste periode. In het klassement zakte OFC van de vijfde naar de zevende plek.