ZomerOndernemer

  Nieuws
Wethouders staan achter de ondernemer. (Foto: Gemeente Oostzaan)
Wethouders staan achter de ondernemer. (Foto: Gemeente Oostzaan) (rodi.nl)

OOSTZAAN - Het ondernemersproject voor jongeren 'ZomerOndernemer’ is officieel van start. Gemeenten Oostzaan, Wormerland, Landsmeer, Waterland en Edam-Volendam zijn voor dit project onlangs een samenwerking gestart en vormen de nieuwe regio 'Landelijk Zaanstreek'.

Het project laat jongeren in deze regio ervaren hoe het is om een eigen bedrijf te starten en te runnen. Ze krijgen daarbij professionele begeleiding van coaches, een startkapitaal en een verzekering. Tijdens de aankomende zomervakantie kunnen jongeren gratis deelnemen aan dit project.


Projectinformatie
Ben je tussen de 15 en 23 jaar oud en wil je graag ervaren hoe het is om een eigen bedrijf te starten en te runnen. Geef je dan op voor ZomerOndernemer op www.zomerondernemer.nl. Het project duurt zes weken en begint met een driedaagse training waarbij je alle ondersteuning krijgt om zelf aan de slag te kunnen. Lokale ondernemers verzorgen workshops, presentaties en rondleidingen voor je. In de tussentijd werk je aan je eigen bedrijf. Met een feestelijke ‘kick out’ waarbij je bedrijf presenteert aan publiek sluit je het project af.

Meer berichten