Open Twiske Dag

  Nieuws
Ontdekken wat het Twiske te bieden heeft. (Foto: aangeleverd)
Ontdekken wat het Twiske te bieden heeft. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

REGIO - Ondernemers en verenigingen zetten hun deuren zondag 22 april open van 11.00 uur tot 16.00 uur. Tijdens de Open Twiske Dag organiseren zij demonstraties, rondleidingen en activiteiten, gratis of tegen een kleine vergoeding. Zo kan iedereen komen ontdekken wat er allemaal in het Twiske gebeurt.
Het Twiske verkennen vanaf het water met een fluisterboot of kano of toekijken vanaf het terras bij Twiske Haven. Terwijl de kinderen hun eigen broodje bakken boven het kampvuur kunnen de ouders genieten op het terras. Demonstraties bekijken van laser zeilen, reddingshonden, duiken en de Twiske bijenstal. Ook kan men mountainbiken, klimmen, suppen, boogschieten, proefzeilen, schat zoeken of op ontdekkingstocht bij de insectenmuur. En verder kan men een kijkje nemen bij de zorgboerderij of swingen bij de dansworkshop. Het volledige programma en alle deelnemers zijn te vinden op www.opentwiskedag.nl.
Tijdens de Open Twiske Dag zet Recreatieschap Twiske-Waterland de slagbomen open en verwelkomt iedereen om gratis met het Twiske kennis te maken. Abonnementhouders ontvangen ter compensatie 1 gratis kopje koffie bij Twiske Haven op vertoon van hun abonnement.

Meer berichten