Huurdersvereniging Oostzaan organiseert ledenbijeenkomst

  Nieuws
Plaatsvervangend voorzitter Steve Smit. (Foto: JWvD)
Plaatsvervangend voorzitter Steve Smit. (Foto: JWvD) (rodi.nl)

OOSTZAAN - De Huurdersvereniging Oostzaan (HVO) houdt 14 mei in de Beerlingzaal van De KunstGreep in Oostzaan een ledenbijeenkomst. Alle leden zijn uitgenodigd om mee te denken en te praten over de toekomst van huren in Oostzaan. Daarnaast zal worden voorgesteld om het huidige bestuur opnieuw te verkiezen en zullen nieuwe bestuursleden worden geïnstalleerd als de leden hiermee instemmen. Tevens wordt aan alle huurders gevraagd om zich in te zetten voor de HVO.
Nadat Jan van Drunen helaas vanwege gezondheidsredenen terug heeft moeten treden als voorzitter zijn de overgebleven bestuursleden hard bezig geweest. Waarnemend Voorzitter Steve Smit: "Iemand als Jan vervangen is onmogelijk, maar we hebben gezocht naar versterking voor het bestuur en hebben deze gevonden. Twee mensen zijn in de tussentijd bereid gevonden om mee te doen en willen graag toetreden tot het bestuur. Daar zijn we heel blij mee. Naar buiten toe is het wel stil gebleven rondom de HVO, maar intern is er hard gewerkt. We zouden graag hebben dat nog meer mensen actief worden. Dat kan op allerlei manieren; van een bestuursfunctie tot het meedenken in verschillende projecten. Samen staan we sterk en kunnen we opkomen voor de belangen van de huurders in ons dorp!"
De huurdersavond begint om 20.00 uur en aanmelden kan via het mailadres: huurdersverenigingoostzaan@gmail.com. De avond staat open voor alle leden van de huurdersvereniging en Oostzaanse huurders die lid willen worden van de HVO kunnen zich opgeven via het eerder genoemde mailadres. Het lidmaatschap van Huurdersvereniging Oostzaan is gratis.

Meer berichten