OFC blijft in race voor nacompetitie

OOSTZAAN - OFC won in de derde divisie met 4-0 van UNA. Het team van trainer Yuri Rose blijft door dit resultaat in de race voor de derde plek, die recht geeft op nacompetitie.

OFC was vanaf de eerste minuut de absolute baas op het veld. De tegenstander kon niets anders doen dan stug verdedigen. Na een klein half uur gaf Edip Biberoglu de bal op maat aan Hassan Aanzi die 1-0 kon scoren. De thuisploeg ging goed door en vlak voor rust kon Biberoglu de volgende treffer scoren. In de tweede helft bleef het spel van het team van Rose een genot om naar te kijken. UNA kon amper kansen creëren. Na een voorzet van wederom Biberoglu kon Aanzi met een kopbal de zege veilig stellen. Met nog een paar minuten spelen kon de sterk spelende Rachid el Yaghmouri de laatste treffer van de middag maken. OFC heeft nog drie duels te gaan en de plek van Quick, de huidige nummer drie over te nemen. De nog komende tegenstanders zijn laag geklasseerde teams. Rose heeft er zeker na deze mooie zomermiddag alle vertrouwen in.