Nieuw bestuur Concordia gaat enthousiast de toekomst in

  Nieuws
Nieuw bestuur vl.n.r.: (bovenste rij) Daphne Wittebrood, Marleen de Vries, Ashley van der Laan, Ruud de vries (onderste rij) Stefanie Muller, Renske Tijmes, Jennifer Jansen, Sabine de Vries. (Foto: aangeleverd)
Nieuw bestuur vl.n.r.: (bovenste rij) Daphne Wittebrood, Marleen de Vries, Ashley van der Laan, Ruud de vries (onderste rij) Stefanie Muller, Renske Tijmes, Jennifer Jansen, Sabine de Vries. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

OOSTZAAN - Tijdens de algemene ledenvergadering van 8 mei van Muziekvereniging Concordia in Oostzaan hebben de leden van de vereniging een nieuw bestuur gekozen. De groep jonge meiden, aangevuld met de ervaren Ruud de Vries als penningmeester, heeft vertrouwen in de toekomst en start per direct met haar werkzaamheden.

Binnen het bestuur wordt de voorzittersrol vervuld door Daphne Wittebrood. Zij is binnen het Oostzaanse verenigingsleven en het bestuur van Concordia geen onbekende; zij is al ruim 12,5 jaar lid van Concordia waarvan 1,5 actief binnen het bestuur. "Ik ben trots en blij om met dit bestuur Concordia te mogen vertegenwoordigen en kijk uit naar fijne samenwerkingen binnen en buiten de vereniging", aldus Wittebrood. Het bestuur van Concordia bedankt alle leden voor het vertrouwen en kijkt uit naar het komende seizoen waarin weer nieuwe activiteiten worden georganiseerd. Ook eens vrijblijvend een repetitie bezoeken? Dat kan. Iedereen is van harte welkom op dinsdag- en vrijdagavond in het verenigingsgebouw aan de Jacob Corneliszstraat 22 in Oostzaan. Meer informatie is te vinden op www.concordia-oostzaan.nl.

Meer berichten