Voorjaarsconcert Harmoniecorps Tuindorp in KunstGreep

  Nieuws
Huisband On A Tuesday. (Foto: aangeleverd)
Huisband On A Tuesday. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

OOSTZAAN - Harmoniecorps Tuindorp (HCT) geeft zondagmiddag 3 juni zijn traditionele voorjaarsconcert in theater De KunstGreep in Oostzaan vanaf 14.30 uur. Onder leiding van dirigent Bert Willemsen brengt HCT een keur aan diverse muziekstukken.
Op het programma staan onder andere de snelle Mars nr. 99 van Prokofjev, een medley van Amy Winehouse, het swingende Omens of Love van de Japanse fusionband T-Square en een selectie uit de muziek van de bekende musical Fiddler on the Roof, die op het moment in de theaters speelt met Thomas Acda in de hoofdrol. Bijzonder wordt de uitvoering met spectaculaire begeleidende beelden van het muziekstuk At the break of Gondwana, dat handelt over het uiteenbreken van het supercontinent Gondwana, dat vroeger bestond uit de huidige werelddelen Antarctica, Zuid-Amerika, Afrika, Australië en Nieuw-Zeeland. Ook het opleidingsorkest is weer van de partij en dat opent het concert onder muzikale leiding van Rieneke Brink. Na het succes van vorig jaar zal ook de eigen huisband On A Tuesday het theater weer laten swingen.
Voorjaarsconcert Harmoniecorps Tuindorp, zondag 3 juni, theater De KunstGreep, Kerkbuurt 4, Oostzaan. Aanvang 14.30 uur, zaal open 14.00 uur. Toegang 10 euro. Kaarten in de voorverkoop via www.harmoniecorps.nl/tickets of tel. (020) 633 71 79 of op 3 juni aan de zaal.

Meer berichten