Prijswinnaars Radio 9-puzzel bekend

  Nieuws
Radio 9. (Foto: archief)
Radio 9. (Foto: archief) (rodi.nl)

OOSTZAAN - Radio 9 Oostzaan verspreidde in mei haar nieuwe MagaZine huis-aan-huis door heel Oostzaan. Hierin stond de programmering voor het komende jaar en met een aantal artikelen blikte een aantal mensen terug op de afgelopen twintig jaar van Radio 9. Echter, ook was er een puzzel bij waarin sponsors en adverteerders waren opgenomen. De uiterste inzenddatum was zaterdag 30 juni en in de zondagmiddaguitzending van 15 juli was te horen hoe burgemeester Rob Meerhof uit de grote stapel van inzendingen vijf winnaars trok.

Cindy Visser, Annelies Piets en Bianca de Dood wonnen elk een cadeaubon van 25 euro, te besteden bij één van de adverteerders of sponsors van Radio 9. Familie Ch. de Kock won een cadeaubon van 100 euro, eveneens te besteden bij één van de adverteerders of sponsors van Radio 9. En Angelique Bleij was enorm onder de indruk van de door haar gewonnen hoofdprijs. Zij mag met nog drie personen een avond Live Cooking dineren bij Hotel Van der Valk Oostzaan-Amsterdam.
Zaterdag 6 oktober viert Radio 9 haar twintigjarig bestaan in het Atrium van De KunstGreep, waar tot in de avond doorlopend artiesten optreden. Dit muziekfeest is gratis toegankelijk.

Meer berichten