Voetbaloverzicht

OFC

Het zaterdagteam van OFC verloor in Heiloo met 4-1 van HSV. Het team van trainer Rick Kitzen kwam door een lucky goal al snel op achterstand. De Oostzaners bleven daarna goed overeind en door Eduard Lulia werd het weer gelijk. De thuisploeg had meer ervaring en gebruikte die optimaal. Na de 2-1 ging OFC meer risico nemen en dat werd door HSV direct afgestraft. Kitzen sprak na afloop toch van een leerzame wedstrijd.
HBOK

HBOK won met liefst 10-0 van DZS. En met dit resultaat mocht de tegenstander nog heel blij zijn. DZS had enige dagen daarvoor in dezelfde bekerpoule met 2-6 van TOB verloren.
IVV

IVV had weinig moeite met SDOB en won met 0-3. Door dit resultaat is het team van trainer Gerry van Breugem al groepswinnaar. Dave Hertog kon in de achtste minuut de score openen. Zeven minuten kon Bas Bijvoet de tussenstand al op 0-2 brengen, het zou ook de ruststand worden. In de tweede helft waren er op het veld de nodige irritaties. Hertog kreeg het aan de stok met zijn directe tegenstander. De arbiter besloot om beide kemphanen rood te geven. Twee minuten voor tijd gaf Davey de Haze de bal op maat aan Jeffrey Wilders. Die bewees weer eens een goede spits te zijn en scoorde de laatste treffer van de middag. Breugem was na afloop een tevreden man. Hij wees er terecht op dat zijn selectie sterker en breder is geworden. IVV gaat er dan ook van uit dat het een heel goed jaar gaat worden in de derde klasse.
Sc Purmerland

Sc Purmerland boekte uit tegen Purmerend een mooi 2-2 resultaat. De vijfde klasser hield goed stand tegen een tegenstander die op een veel hoger niveau speelt.
De Meteoor

De Meteoor won met 0-2 van Zaandijk. Het was een spannend duel tussen twee sterke teams. De Meteoor ging beter met de kansen om.
Buiksloot

Buiksloot versloeg Sv Overbos met 6-2. Na twee minuten stond het al 2-0. Buiksloot ging daarna voortvarend verder. In deze vorm wordt het voor de fusieclub een leuk seizoen.