Klinkende winst voor OFC

Nieuws

OOSTZAAN - OFC won in de Derde Divisie met 4-1 van Blauw Geel ´38. De ploeg van trainer Eric Heerings nam hiermee revanche voor de nederlaag van vorige week tegen concurrent Goes. Reda Kharchouch en Rachid El Yaghmouri kwamen allebei tot twee treffers.
Het was goed vertoeven bij OFC. De thuisploeg was vanaf de eerste minuut de beste maar het duurde nog geruime voor de eerste treffer viel. Rachid el Yaakoubi creëerde de eerste kans maar had pech. Na een kleine twintig minuten kon el Yaghmouri de score openen. Vrijwel direct daarna kreeg hij nog een grote kans. Drie minuten voor de pauze werd het door el Yaghmouri 2-0. Blauw Geel bleef sportief tegengas geven maar was niet sterk genoeg om serieuze tegenstand te geven. OFC bleef ook in het tweede bedrijf veruit de sterkste. Kharchouch kon na een goed opgezette aanval zijn vijfde treffer van het seizoen maken en het duel definitief beslissen. De tegenstander kon nog wel op 3-1 komen. In de slotfase was Kharchouch nog een keer trefzeker. Zaterdag 22 september wacht om 17.00 uur de thuiswedstrijd tegen koploper Jong Volendam. Een sterke tegenstander die niet voor niets een punt voorsprong heeft op OFC. Heerings en zijn manschappen moeten in staat zijn om deze belangrijke wedstrijd te winnen.