OFC weer terug in race

OOSTZAAN - OFC won de uitwedstrijd tegen UNA met 1-4. Het team van trainer Eric Heerings lijkt weer helemaal terug en staat nu in de Derde Divisie op de vierde plek. Vorige week ging het tegen concurrent Jong Volendam mis, en de spelers wisten dat er in Veldhoven gewonnen moest worden om weer op het goede spoor te komen.

In de eerste helft waren beide teams aan elkaar gewaagd. Er waren amper gevaarlijke situaties. In de tweede helft werd dat anders en liet het team van Heerings zien dat het beter was. Tegen de verhoudingen in werd het in de 52e minuut 1-0. OFC gaf geen krimp en ging stug verder. Eerst kopte Edip Biberoglu de bal op de paal, in de rebound kon Tom Noordhoff de gelijkmaker scoren.

Trefzeker

Het gaf OFC extra energie en de tegenstander werd steeds meer onder druk gezet. Acht minuten voor tijd kon Alje Wiltenburg via een kopbal 1-2 scoren. Enige minuten later kon de altijd attente Rede Karchouch het duel definitief beslissen. In blessuretijd kon Soufiane Reclaoui, na goed voorbereidend werk van Kharcouch, de laatste treffer van de middag maken. Noordhoff had een belangrijke rol in de overwinning gehad en is na veel blessureleed weer helemaal terug. OFC heeft nu twaalf punten. Komende zondag wacht de thuiswedstrijd tegen JVC Cuijk. En dat is een tegenstander die ook weer absoluut verslagen moet worden.