Isa Bron brengt 'De carrousel van het leven'

  Nieuws
Isa Bron signeert een van haar boeken. (Foto: aangeleverd)
Isa Bron signeert een van haar boeken. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

OOSTZAAN - Isa Bron vierde onlangs op een zonovergoten terras aan het Twiske, het verschijnen van haar eerste boek 'De carrousel van het leven'. Isa Bron is bij de lezer van Kompas bekend om haar tweewekelijkse columns. Het boek is een zogenaamd omkeerboek geworden. De ene helft van het boek heet 'Vreemde Praktijken' en bevat bijzondere verhalen uit de gezondheidszorg. Het algemene gedeelte bevat alledaagse gebeurtenissen. Deze zijn allemaal door de schrijfster zelf, met eigen ogen waargenomen.
Voor Isa Bron is respectvol met mensen omgaan een kernwaarde. In haar werk ontmoet ze de mens in al haar kwetsbaarheid. Van verpleeghuis tot hospice en huisartsenpraktijk. Het is een authentieke verhalenbundel, die de lezer meeneemt in de cirkel van het leven. Herkenbare dagelijkse situaties , die zich afspelen in de winkel, op de markt of gewoon op straat. Maar er is ook ruimte voor een kijkje achter de schermen van het werk in de gezondheidszorg. Een plek waar ziekte, ouderdom en dood onverbiddelijk zijn. De afwisseling van een lach en een traan, zorgen voor ontroering, onbegrip en verbazing. De schrijfster houdt de lezer een spiegel voor.
Het boek is voorzien van cartoonachtige tekeningen, gemaakt door de jonge Willemijn Smeer. Het boek is te koop bij Het Leesteken in Purmerend maar ook rechtstreeks bij de schrijfster zelf. Geïnterseerden kunnen een mail sturen naar auteurisabron@hotmail.com. Dan ontvangt men een gesigneerd exemplaar thuis bezorgd, in Landsmeer, Purmerland, Den Ilp of Oostzaan.

Meer berichten