Geen winst voor OKV

  Nieuws
Nipt verlies voor OKV. (Foto: TvI)
Nipt verlies voor OKV. (Foto: TvI) (rodi.nl)

OOSTZAAN - Zoals elke week was ook nu OKV gebrand op een overwinning. Om bovenin mee te draaien moest er gewonnen worden. De afstand tussen de teams is zo klein dat men bij verlies zomaar drie plaatsen naar beneden kan zakken.

OKV kwam al vrij snel voor door een vrije bal van Jente. Na de gelijkmaker en de wissel van vak wist Nadia met een slimme onderhandse bal en een kansje onder de paal de stand naar 1-3 te brengen. Er werd op het randje gespeeld en de goed leidende scheidsrechter liet zich niet gek maken door het door de tegen partij steeds weer appelleren. Door Jente en Anouk met mooie afstandsschoten en Denise van halve afstand werd het 4-6. OKV deed er alles aan om ruimer los te komen, ze kregen wel de kansen maar wisten die niet te benutten. De doelpunten wisselden elkaar af en door Jochem van kleine afstand en Collin en Guido van ver werd de ruststand 9-9.
De kansen waren groot voor OKV maar de afronding liet te wensen over. Door Jochem van afstand en door een nette strafworp kwam OKV voor het eerst deze wedstrijd op achterstand, 12-11. De aanvallen van OKV lukten niet helemaal en de tegenpartij wist hun kansen wel te benutten. OKV keek in vijf minuten tegen 3 punten achterstand aan. Met een vrije bal van Jente en een strafworp geforceerd door Guido en erin geschoten door Nadia werd de eindstand 15-13. De wedstrijd was goed begonnen maar liep minder goed af.

Meer berichten