'Laatste dagen Paar Dagen' in De Kunstgreep

  Nieuws
Kees Hulst en Esther Scheldwacht. (Foto: Theater De Kunstgreep)
Kees Hulst en Esther Scheldwacht. (Foto: Theater De Kunstgreep) (rodi.nl)

OOSTZAAN - 'Laatste dagen Paar Dagen' is een verhaal over een ontmoeting, over liefde die plotseling toeslaat, over een leven dat eindigt en een leven dat begint. Deze voorstelling is zaterdag 20 oktober te zien bij Theater De Kunstgreep in Oostzaan.
Een man op leeftijd wordt op de intensive care binnengebracht. Het is Rein Tas, een zonderling die niet lang meer te leven heeft. Hij wordt verzorgd door de verpleegkundige Engeltje Donderdag, die zich steeds meer over hem ontfermt en op het laatst niet meer van zijn zijde wijkt. "Twee topacteurs laten schitterend toneelspel zien. Kees Hulst won laatst nog een gouden Kalf voor zijn rol als Hendrik Groen in zijn televisieserie. Het is een hele eer om hem in Theater De Kunstgreep in Oostzaan te zien spelen", aldus De Kunstgreep.
De voorstelling is zaterdag 20 oktober te zien en kost 21 euro exclusief 1 euro reserveringskosten. Kaarten zijn verkrijgbaar op de website: www.theaterdekunstgreep.nl, via tel.: 075-6841769, de Top One Toys, Zuideinde 77 in Oostzaan en de Primera aan Molenwijk 34.

Meer berichten