OFC in slotfase nog onderuit

OOSTZAAN - Het zaterdagteam van OFC verloor met 3-2 van AMVJ. Een 0-2 voorsprong werd in korte tijd uit handen gegeven. In de eerste helft waren beide teams aan elkaar gewaagd. Na een goed opgezette aanval kon Scotty Coolen de openingstreffer scoren. Het zou tevens de ruststand worden.
In de tweede helft bleef het een aantrekkelijk duel om naar te kijken. Toen Mark Boeijen met een onhoudbaar afstandsschot 0-2 scoorde leek het duel gespeeld. AMVJ kwam echter sterk terug en had ook aan geluk niet te klagen. Een kwartier voor tijd werd het 1-2 en kreeg de thuisploeg extra energie. Enige minuten later werd het zelfs gelijk. Moamar Heerenveen, overgekomen van Buiksloot was de schutter. In blessuretijd kon diezelfde speler de bal goed voorgeven en goed meegekomen buitenspeler kon 3-2 scoren. OFC ging met een naar gevoel terug naar huis, deze nederlaag was niet nodig geweest. Het team van trainer Rick Kitzen blijft onderin de ranglijst staan.