OFC komt niet tot winst

Nieuws

OOSTZAAN - Het duel ADO ´20- OFC eindigde in 2-2. OFC kwam na een snel opgelopen achterstand weer terug in de wedstrijd. Het werd een bewogen duel in de Derde Divisie, met liefst drie keer rood.
Trainer Eric Heerings wist vooraf al dat het een spannende wedstrijd zou worden. Na vier minuten nam de thuisploeg een vrije trap goed en werd het 1-0. De Heemskerkers gingen daarna sterk door en er werd vooral op de lange bal gespeeld. Na een half uur werd het 2-0. Daarna kwam OFC sterk terug. Twee minuten voor de pauze kon Reda Kharchouch de tussenstand op 2-1 brengen. Direct daarna had Soufiane Reclaoui pech dat zijn inzet nog tegen de lat kwam. In de tweede helft werd er goed geopend en werd de tegenstander onder druk gezet. Na tien minuten kon Kharchouch de gelijkmaker koppend maken. Daarna werden Henry Opoku en zijn directe tegenstander van het veld gestuurd. Romano de Jonge kreeg even later zijn tweede gele kaart en kon ook vertrekken. OFC moest verder met negen man en dat ging niet slecht. Er kwamen aan beide kanten nog kansen. Kharchouch wist de bal nog van de lijn te knallen en voorkwam zo een nederlaag. OFC had voor het eerst dit seizoen in een uitwedstrijd gelijk gespeeld.