Vinden, binden en boeien van vrijwilligers

  Nieuws

OOSTZAAN - In het gemeentehuis van Oostzaan wordt donderdag 29 november van 12.30 tot 15.30 uur de interactieve workshop 'Vinden, binden en boeien van vrijwilligers' gehouden. In deze workshop draait het om succesvol werven van en werken met vrijwilligers. Aan de orde komen onderwerpen als: werving, begeleiding en ontwikkeling van vrijwilligers en de laatste trends in de vrijwillige inzet.
De vrijwilliger anno 2018 heeft (steeds) minder tijd en stelt hoge eisen aan de organisatie. Als (vrijwilligers)organisatie of burgerinitiatief in Oostzaan kan het lastig zijn om voldoende vrijwilligers te vinden en vast te houden. Deze workshop is geschikt voor medewerkers/coördinatoren van diverse typen vrijwilligersorganisaties: stichtingen, verenigingen en burgerinitiatieven in Oostzaan. De workshop wordt verzorgd door vrijwilligerscentrum Haarlem en omgeving.
Aanmelden kan door voor 15 november een e-mail te sturen naar c.nieveen@rswp.eu onder vermelding van naam, organisatie en of men wel of niet aanwezig is bij de lunch. Voorwaarde is dat de deelnemer actief is voor een Oostzaanse vrijwilligersorganisatie. In eerste instantie kan er per organisatie/stichting/ burgerinitiatief één medewerker deelnemen. Er is plaats voor maximaal twintig deelnemers.

Meer berichten