Theaterconcert Iris Hond

  Nieuws

OOSTZAAN - Pianiste Iris Hond brak wereldwijd door met haar succesalbum Dear World. In haar theaterconcert Bewogen vertelt ze zaterdag 3 november in de KunstGreep in Oostzaan wat haar inspireerde om dit album te maken.
Toen ze veertien was ging ze al naar het conservatorium van Den Haag, was daar toen al een buitenbeentje. Ze was al bezig met haar Vliegende Vleugel, een vleugel op wielen die je achter een auto kunt hangen. En waar ze overal binnen en buiten voorstellingen mee gaf. Dat vonden 'zij' van het conservatorium vreselijk. Ze studeerde er evenwel cum laude af. Het is een vertelling over het leven van een opmerkelijke vrouw die kracht, hoop en liefde put uit muziek. Daarnaast is werk van Chopin en Rachmaninov te horen en eigen composities.
Theater de Kunstgreep te Oostzaan. Zaterdag 3 november, aanvang 20.30 uur. Kaarten kosten 19,50 euro exclusief 1 euro reserveringskosten. Toegangskaarten verkrijgbaar op de webstite:www.theaterdekunstgreep.nl of telefonisch 075 6841769 alsook bij Top 1Toys, Zuideinde 77, Oostzaan en bij de Primera in de Molenwijk. Ook aan de zaal kaarten verkrijgbaar.

Meer berichten