OFC geeft winst nog uit handen

OOSTZAAN - OFC is in Limburg tegen EVV niet verder gekomen dan 2-2. Het team van trainer Eric Heerings moest in de slotfase nog accepteren dat de tegenstander op gelijke hoogte kwam. De achterstand op de kopgroep is weer groter geworden.

OFC moest een lange reis maken om bij de tegenstander te komen. Na iets meer dan twintig minuten spelen knalde Romano de Jonge hard op het doel. De doelman kon de bal nog wegwerken maar in de rebound kon Soufinae Reclaoui 0-1 scoren. Deze tussenstand stond met de rust ook nog op het scorebord. Na precies een uur spelen kon de thuisploeg de gelijkmaker scoren. OFC ging daarna in hogere versnelling spelen en door spits Reda Kharchouch werd het 1-2. Vlak voor tijd kon de tegenstander onverwacht toch nog gelijk komen. Heerings en zijn manschappen baalden natuurlijk van deze grote tegenslag. Er was goed gespeeld maar de kansen moeten voortaan sneller afgemaakt worden. OFC zal de komende duels moeten winnen om weer aansluiting met de kopgroep te krijgen. Kwaliteit is er voldoende bij de spelersgroep om dit te bereiken.