OFC boekt fraaie zege

Nieuws

OOSTZAAN - OFC heeft in de Derde Divisie weinig moeite gehad met Dongen, het werd 4-0. Door deze winst stijgt het team van trainer Eric Heerings naar de zesde plek van de ranglijst. Het was al snel duidelijk dat OFC veel beter was dan de tegenstander.

Het duurde nog wel geruime tijd om dat in treffers uit te drukken. Na drie grote kansen op rij kon Reda Kharchouch twee minuten voor de pauze de openingstreffer scoren.Twee minuten later kon Tom Noordhoff de ruststand op 2-0 brengen. In de tweede helft werd het langs de kant steeds kouder maar OFC bleef jagen op meer treffers. Voor de doelman van de thuisploeg viel er in het tweede bedrijf weinig te doen. Een kwartier voor tijd werd Edip Biberoglu in het strafschopgebied onderuit gehaald, en wees de arbiter naar de stip. Kharchouch kon heel koel zijn tweede treffer van de middag maken. Een paar minuten later was Noordhoff voor de tweede keer doeltreffend. Dongen kreeg pas een minuut voor tijd haar eerste en laatste kans. Heerings was na afloop een tevreden man. "We hebben goed spel laten zien en iedereen heeft zich aan zijn opdracht gehouden. In december wachten er nog drie duels en die moeten we goed afsluiten." Komende zondag, 2 december, is de uitwedstrijd tegen hekkensluiter OJC Rosmalen.