Gemeentegids Oostzaan volgende week in brievenbus

  Nieuws

OOSTZAAN - In samenwerking met de gemeente Oostzaan presenteert Akse Media de nieuwe gemeentegids Oostzaan 2019, een handige leidraad bij het zoeken naar informatie over de gemeente. In de gids vindt men informatie over de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven. Tevens kan men gebruikmaken van de digitale gemeentegids, de SmartMap via http://oostzaan.smartmap.nl .
Wie na 9 december nog geen gids heeft ontvangen kan deze afhalen op het gemeentehuis. Ook is via de SmartMap een bladerbare versie (E-book) van de gemeentegids inzien. Naast de (digitale) gemeentegids is er een gratis Gemeentegids App. Met deze gids voor tablet of smartphone kan men 1.9 miljoen actuele adressen in heel Nederland, altijd en overal raadplegen. Hierbij is er de mogelijkheid om vanuit een vermelding een website te bezoeken of telefonisch contact op te nemen met een organisatie, vereniging of bedrijf. Ook leidt de App de gebruiker vanaf de plek waar hij zich bevindt naar de dichtstbijzijnde vestiging via de route functie.
De digitale gemeentegids heeft wederom de hoogst mogelijke drempelvrije status behaald. Dit betekent dat de site goed toegankelijk is voor iedereen inclusief ouderen en mensen met een functiebeperking. Ook is het mogelijk om de gids in drie verschillende aangepaste leesvormen op te vragen: in braille, grootlettertype of gesproken als daisy-cd-rom. De gemeentegids is gedrukt op gecertificeerd papier en mede tot stand gekomen dankzij de medewerking van adverteerders, verenigingen en instellingen. Wijzigingen zijn door te geven aan Akse Media via redactie@aksemedia.nl (onder vermelding van gemeentegids Oostzaan) of via 0223-673010.

Meer berichten