Doe een wens voor 2019

  Nieuws
De wensenboom in het gemeentehuis Oostzaan. (Foto: aangeleverd)
De wensenboom in het gemeentehuis Oostzaan. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

OOSTZAAN - Iedereen heeft wensen en dromen. Zeker aan het eind van een jaar wordt vaak teruggekeken op het afgelopen jaar maar ook gekeken naar dat wat je jezelf of de ander toewenst in het nieuwe jaar. Een drietal van deze wensen gaat Stichting Hulpdienst Oostzaan (SHO) vervullen bij de start van het nieuwe jaar.
Tot 2 januari staat in de hal van het gemeentehuis Oostzaan een wensenboom. Hierin kunnen Oostzaners een wens ophangen voor een andere inwoner of voor zichzelf. Dit kunnen wensen zijn voor bijvoorbeeld een gezellig huisbezoek of een andere dienstverlening, een gevulde koelkast of tekenmaterialen voor een overbuurmeisje. Wensen tot 25 euro kunnen aangevraagd worden. Wie zelf niet langs kan komen kan dinsdag- of donderdagochtend contact opnemen met het servicepunt WWZ via 075-6840011. De servicepuntmedewerkers vullen het wenskaartje in en hangen deze dan in de boom.
3 januari van 10.00 tot 11.00 uur houdt het servicepunt in de bieb in Oostzaan voor inwoners een nieuwjaar-koffie-inloop om elkaar een goed Nieuwjaar toe te wensen. Tijdens deze koffie-inloop maakt wethouder Niels Bonenkamp drie wensen bekend die vervuld gaan worden.
Tussen Kerst en Oud en nieuw is het servicepunt WWZ in de bieb gesloten en ook de koffie-inlopen op de dinsdagen 25 december en 1 januari komen te vervallen.

Meer berichten