Concerten in Kerstsfeer

  Nieuws
(Foto's: aangeleverd)
(Foto's: aangeleverd) (rodi.nl)

OOSTZAAN - Zangvereniging Bel Canto Oostzaan staat wijd en zijd bekend om de sfeervolle Concerten in Kerstsfeer die de vereniging jaarlijks organiseert, met medewerking van hun seniorenkoor, vrouwenpopkoor en jeugdkoor. Ook dit jaar vinden deze concerten plaats. Vrijdagavond 21 en zaterdagavond 22 december, aanvang 20.00 uur. De locatie is dit jaar, anders dan vorige jaren, de theaterzaal van de KunstGreep, Kerkbuurt 4 in Oostzaan.
De drie koren brengen, begeleid door een ensemble van blazers en strijkers en het eigen popkoor-combo, een gevarieerd aanbod van bekende en minder bekende nummers die het publiek in de juiste stemming zullen brengen: van Verdi tot Nick & Simon, van klassieke Duitse kerstliederen tot hits uit het repertoire van Kinderen voor Kinderen; kortom: voor ieder wat wils. Alle arrangementen voor het begeleidende orkest zijn gemaakt door de dirigenten van de verschillende afdelingen: Marjo Bosch (seniorenkoor), Loek Halverstad (popkoor) en Frank Geisink (jeugdkoor). Zij zullen ook traditiegetrouw de avond besluiten met een speciaal voor dit jaar gecomponeerd close-harmony-stuk. Dat doen zij samen met presentator/organisator John Lust, die ook tekent voor diverse nieuwe kerstteksten en -muziek.
Entreekaarten kosten 10 euro en voor jeugd tot en met 12 jaar 7,50 euro. Te bestellen via www.belcanto-oostzaan.nl of bij familie Lust, Anemoonstraat 2 in Oostzaan, 075-6841985. Stoelreservering is bij deze concerten niet mogelijk.

Meer berichten