Foto-expositie Karin Timmerman In De KunstGreep

  Nieuws
Het onderwerp van de expositie is 'beweging'. (Foto: Karin Timmerman)
Het onderwerp van de expositie is 'beweging'. (Foto: Karin Timmerman) (rodi.nl)

OOSTZAAN - Karin Timmerman exposeert van 7 januari tot 12 februari met foto’s in De KunstGreep in Oostzaan. Het onderwerp van de expositie is 'beweging' . Dat is te zien in de lijnen en vormen van gebouwen, natuur, voorwerpen en spiegelingen in water. Ook mensen in beweging ontbreken niet. Haar stijl van fotograferen kenmerkt zich door slechts onderdelen van een groter geheel in beeld te brengen.
Karin Timmerman is geboren en getogen in Zaandam. Al vroeg had zij belangstelling voor fotografie. Vanaf haar 17e jaar begon ze te fotograferen. Ongeveer 15 jaar geleden is Karin overgestapt op digitale fotografie. Dat was voor haar aanleiding om zich meer te verdiepen in de techniek van het fotograferen. Ze heeft sindsdien verschillende cursussen gevolgd in binnen- en buitenland. De laatste jaren exposeert Karin regelmatig in de Zaanstreek. Eerst met een groepje, sinds twee jaar solo. In De KunstGreep hangen dertig foto’s in de hal op de begane grond en op de eerste etage. Ook in de vijf vitrinekasten zijn foto’s en ansichtkaarten met haar foto’s te bewonderen en te koop.
De KunstGreep, Kerkbuurt 4 in Oostzaan is dagelijks geopend van 09.00 tot 17.00 uur en op de tijden dat de Bibliotheek en het Theater open zijn.

Meer berichten