Wethouder Dral opende OFC SoccerMind Voetbalkamp

Sport
Afbeelding
(Stockfoto)

OOSTZAAN - Wethouder Rosemarijn Dral, met onder meer sport in haar portefeuille, heeft vanmorgen om 9.30 uur het SoccerMind Voetbalkamp Differentieel Leren geopend bij OFC Oostzaan. 

Het is een driedaags voetbalkamp dat door de voetbalschool SoccerMind wordt georganiseerd. De deelnemers tussen de leeftijden zes en veertien jaar krijgen op verschillende ondergronden (kunstgras, zaal en straat) met verschillende soorten ballen trainingen. Het doel van het voetbalkamp is om de deelnemers te trainen onder telkens wisselende omstandigheden.

De trainingen op verschillende ondergronden en met verschillende soorten ballen zorgen voor meer variatie en associaties in het brein van de jeugdvoetballers. Naast uitdagende trainingen worden ook voetbalactiviteiten zoals Penaltybokaal, SKLZ Goalshot bokaal en Voetbalquiz georganiseerd waarmee voetbalshirtjes van verschillende profvoetballers worden weggegeven.

Profvoetballers AFC AJAX

Profvoetballers Naci Ünüvar en Devyne Rensch van AFC AJAX zullen ook aanwezig zijn en de deelnemers inspireren. Meer informatie:  www.footballcamp.nl

Afbeelding