De Hoop presenteert Uitkleden en sokken aanhouden

AARTSWOUD - Toneelvereniging de Hoop presenteert zaterdag 16, vrijdag 22 en zaterdag 23 maart Uitkleden en sokken aanhouden. De voorstellingen beginnen om 20.00 uur en worden gehouden in café De Stompe Toren, Schoolstraat 40 in Aartswoud.

Voor de leden van de vereniging is het dit jaar extra bijzonder, omdat regisseur Carl Slotboom een bewerking van een bestaand stuk herschreven heeft. Zo kunnen alle spelers die zich opgave, meedoen met deze productie.

Het stuk: wat doe je als je door de politie op de hielen wordt gezeten? Juist, je gaat het eerste de beste gebouw binnen dat je ziet. Je trekt een witte jas aan die voor het grijpen ligt en je zorgt dat je er zo snel mogelijk weer vandoor gaat. Daar vergist Jaap zicht echter, want voor hij het goed en wel beseft, staan er allerlei mensen om hem heen die van alles van hem willen en waar hij nou net geen kaas van heeft gegeten. Wat te denken van bijvoorbeeld de hoofdzuster, het Turkse echtpaar en de brutale stagiaire Pien? Allemaal willen ze iets van Jaap en deze speelt het spelletje mee, totdat...

Benieuwd hoe dit allemaal afloopt? Beleef het mee.

Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/toneelverenigingdehoop.

Meer berichten