Doe mee met MirandaMania en schrijf je in!
Doe mee met MirandaMania en schrijf je in! (Foto: aangeleverd)

Voor wie fiets jij?

MEDEMBLIK – Stichting MirandaMania verzorgt vrijdag 8 maart een mini spinning marathon voor de jeugd van groep 8 van de basisscholen en leerlingen van de Sg de Dijk in Medemblik en het SG Wiringherlant in Wieringerwerf. Ook wordt voorlichting gegeven door het Anthony van Leeuwenhoekziekenhuis in Amsterdam over hoe men Melanoom kan proberen te voorkomen.

Wie heeft er zin om zaterdag 9 maart mee te doen met de negende MirandaMania Spinning Marathon? De inschrijving is begonnen om zich sportief in te zetten voor de goede doelen waar de stichting zich voor inzet. Bezig zijn met sport en bijdragen aan de samenleving. Voor mensen die het moeilijk hebben met hun gezondheid en een steuntje in de rug nodig hebben. De invulling van de vier uur bepaalt een deelnemer zelf. Een spinning fiets alleen of samen met vrienden of collega's. MirandaMania wordt weer een spektakel en de instructeurs hebben er zin in. Inschrijven kan via www.mirandamania.nl - inschrijven.

Na afloop van de spinning marathon vindt een 'aprés -fietsparty'  plaats. Napraten over uitdaging en prestatie. Aansluitend wordt om 20.30 uur het Mania festival gehouden met een spetterend programma tot 01.00 uur. Artiesten treden belangeloos op voor het goede doel: Pascal Redeker, coverband 8-PM, feestband Moers, de Medemblikker coverband Phoenix en ClICk.
PSL (Pieter Ratten) zorgt met zijn team voor de nodige spektakel. Een avond met veel plezier en gezelligheid.
Gratis entree!

Meer berichten