Jaarmarkt in hartje Opmeer

OPMEER - Voor de 33e keer organiseert de winkeliersvereniging van Opmeer/Spanbroek op de eerste zaterdag in september de jaarmarkt. Zoals elk jaar ziet de markt er feestelijk uit en doen de marktkraamhouders en winkeliers er alles aan om de bezoekers 7 september een gezellige dag te bezorgen.

De Dukatenactie heeft dit jaar een totale waarde van 1350 euro aan prijzen. De actie loopt tot en met zaterdag 7 september, de dag van de jaarmarkt. De deelnemende winkeliers zijn te herkennen aan de gele jaarmarktposter in hun etalage. Elke klant krijgt bij besteding van minimaal vijf euro bij een WVO-dukaat (maximaal tien per aankoop). Deze dukaten kunnen bezoekers tijdens de jaarmarkt als volgt gebruiken: meebieden op de leuke prijzen die drie keer tijdens de markt worden geveild. De tijden van de veilingen staan vermeld bij de Evenementenwagen op het Burgemeester de Leeuwplein. Degene die de meeste dukaten biedt, heeft de prijs. Voor twee dukaten kunnen bezoekers koffie/thee/limonade kopen op het terras van The Read Shop.

De With Love-band speelt weer vrolijke noten en loopt over de markt. Sportcentrum De Weyver geeft demonstraties kickboksen en spinnen op het plein bij kapsalon Piet Wester. Op de markt zijn twee springkussens en een kop van Jut, dus neem de kinderen mee naar de markt. Op het Burgemeester de Leeuwplein zijn zitjes gemaakt waar bezoekers kunnen genieten van een kop koffie, een biertje of een wijntje, onder het genot van de gezelligste muziek. De Koffieshop Bij MO en Café Vroeg of Laat doen er alles aan om het de bezoekers naar de zin te maken.

Zet de jaarmarkt in de agenda: zaterdag 7 september van 10.00 tot 16.40 uur.

Meer berichten