(Foto: Marianne Reij)

Schrijfworkshop: Slow mail in bibliotheek Opmeer 23 september

OPMEER - Neem 23 september, van 14-16 uur (weer) eens de tijd om 'langzame post' te schrijven voor een geliefde tijdens de workshop van de Schrijfspiegel, via een handgeschreven, persoonlijk bericht in een mooie enveloppe, misschien zelfs met een toegevoegd 'aardigheidje'. De workshop wordt gehouden in de bibliotheek.

Wanneer kreeg je zelf voor het laatst een handgeschreven kaartje? Je herinnert je vast nog een poststuk dat met zoveel aandacht gemaakt was, dat het een traktatie was om deze in de bus te krijgen. Tegenwoordig is het berichtenverkeer vooral flitsend kort per e-mail, Whatsapp, Messenger enzovoort. Met het echte handwerk breng je tegenwoordig een grotere glimlach dan ooit bij de ontvanger, van jong tot oud.

De Schrijfspiegel

Marianne Reij, Carla van den Hombergh en Irina Hoffer zijn de bevlogen en ervaren trainers van De Schrijfspiegel. Samen bieden ze zowel creatieve als zakelijke schrijfworkshops voor beginners tot gevorderden. De workshop in de bibliotheek is geschikt voor beginners: je hebt geen schrijfervaring nodig. Aan de hand van stimulerende korte opdrachten ga je aan de slag, lees je aan elkaar voor en ga je weer naar huis vol frisse ideeën en zin in meer!
Locatie: Bibliotheek Opmeer, kosten: 15 euro.

Meer berichten