Diverse zangers uit Hoogwoud en omgeving zingen mee met de L-Star Bigband.
Diverse zangers uit Hoogwoud en omgeving zingen mee met de L-Star Bigband. ((Foto: Peter Koedoot))

Heel Hoogwoud Zingt

HOOGWOUD - De L-Star Bigband wordt 20 oktober om 14.30 uur groter! Maar liefst negen zangers en zangeressen brengen deze middag hun favoriete songs ten gehore, onder begeleiding van de L-Star Bigband.

De L-Star Bigband bestaat uit zestien personen: vijf trompettisten, drie trombonisten, vijf saxofonisten, een drummer, bassist en gitarist. Voor dit speciale concert wordt de band uitgebreid met negen zangers en zangeressen uit Hoogwoud en omgeving. Voor de meeste zangers is het de eerste keer dat zij met een bigband met zoveel muzikanten optreden. Dat vraagt wel veel moed! Een aantal zingt in Musicalvereniging Z&V, anderen komen uit de jazz- en bigbandwereld.

Het programma varieert van Frank Sinatra tot Norah Jones en van Billy Joel tot Adèle, met mooie duetten en solostukken. Alle nummers worden begeleid door de muzikanten van de bigband onder leiding van dirigent Frank van Gemert. Een bijzondere uitdaging voor zowel de zang-sterren als de L-Stars.

Het concert vindt plaats in Partycentrum Op Stap, Herenweg 60 in Hoogwoud. Entree: 10 euro, kinderen tot en met 12 jaar betalen 5 euro. Voorverkoop scheelt een euro via info@l-starbigband.nl of tel. 06-28484854.

Meer berichten