Gaat u ook vanavond naar de Dickensdag? Daar is zoveel te zien en te beleven.
Gaat u ook vanavond naar de Dickensdag? Daar is zoveel te zien en te beleven. ((Foto: aangeleverd))

Gaar u ook naar de Dickensdag in Medemblik

MEDEMBLIK - Dickensdag wordt vandaag - vrijdag 13 december - in Medemblik! Stap in de wereld van A Christmas Carol en laat de 250 figuranten, muzikanten en koorleden je meevoeren naar de wereld van Scrooge, Jacob Marley, Bob Cratchit en Tiny Tim. Zij vertellen het beroemde kerstverhaal van Charles Dickens waarin de chagrijnige en gierige Scrooge op kerstavond verandert in een aardige weldoener.

Luister ademloos naar het verhaal van de Dickensvertelster op de Nieuwstraat, geniet van de taferelen op het Dickensplein (Bagijnhof), dompel u onder in de sfeervolle klanken van de kerstliederen en slenter langs de mooi gedecoreerde kramen en etalages. En wilt u de laatste Dickensnieuwtjes horen? De stadsomroeper vertelt ze u!

Iedereen is van 16.00 tot 21.00 uur van harte welkom in het historische centrum. Toegang is gratis.

De Dickensdag is een evenement van St. Evenementen Medemblik (STEM)

Kijk voor meer informatie op www.dickensdag.nl.

Dickensweekend

Kunt u niet genoeg krijgen van de zo unieke Dickenssfeer? Bezoek dan ook de Dickens Kunst & Kerstfair (Bonifaciuskerk), het Dickens Stoomfestijn (Stoommachinemuseum) of Schaatsen op het Plein (Van Houweningepark). Kijk voor een overzicht van alle Dickens-evenementen op www.visitmedemblik.nl/wat-te-doen/dickensweekend.

Meer berichten