(Foto: aangeleverd)

Kerstmusical in de kerk van Aartswoud

AARTSWOUD - De kerstmusical Sterren van de Hemel wordt 24 december om 20.00 uur gespeeld door kinderen uit Aartswoud van 6 tot 12 jaar in de kerk, aan de Schoolstraat in Aartswoud.

Juf Groen wil dolgraag een kerstmusical opvoeren met de kinderen uit haar klas. Maar Sam, Eva, Joris en de anderen zien dat niet zitten. Ze staan als zoutzakken op het podium en elke keer dat Juf Groen zich omdraait, vallen ze uit hun rol. Sam wil zijn ezelpak niet aantrekken en Izzy vindt een kerstmusical maar ouderwets. De lieve juf wordt er moedeloos van, ze had zich er zo op verheugd. Want kerst is haar favoriete tijd van het jaar, het liefst zingt ze zelfs in de zomer 'jingle bells, jingle bells, jingle all the way'. Maar wat ze ook probeert, de klas heeft er echt geen zin in. Teleurgesteld blijft Juf Groen achter als de kinderen naar huis gaan. Ze droomt nog even door over hoe mooi het had kunnen zijn en hoe geweldig haar leerlingen zouden stralen op het podium.

Hoe het verder gaat? komt het zien! Na de musical een gezellig samenzijn met warme chocolademelk, kerstbrood en glühwein. Toegang is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd.

Meer berichten