Genieten in een winterse omgeving.
Genieten in een winterse omgeving. (Foto: Archief)

't Kerkhuys organiseert snertwandeltocht

REGIO - 't Kerkhuys organiseert dit jaar samen met IJsclub Spanbroek-Opmeer wederom de fantastische Snertwandeltocht. Een prachtige wandelhappening die nu al in de rij van tradities past! Onthoud 'm dus goed, die tweede zondag van januari.

Er is een nieuwe route uitgezet. De afstand van de wandeltocht is ongeveer twaalf kilometer en speciaal voor kinderen is er een route van bijna vijf kilometer. Geen honden toegestaan. De kosten voor deelname bedragen slechts vijf euro voor volwassenen twee euro voor de jeugd tot en met twaalf jaar. Een consumptie halverwege en de snert na afloop zijn bij het inschrijfgeld inbegrepen. Tevens is er bij de tussenstop toiletgelegenheid en een EHBO-post.

Het inschrijven voor de wandeling over twaalf kilometer is om 13.00 uur; die voor de vijf kilometer om 13.30 uur. De start is in 't Kerkhuys aan de Spanbroekerweg 37 in Spanbroek. Daar is ook de finish. Voor iedere deelnemers is er een kom dampende snert. Met toepasselijke muziek kan men daar nog even gezellig nagenieten. Begin het nieuwe jaar sportief en wandel mee. 

Klik hier voor meer informatie.

Meer berichten