Een deelnemer kreeg vorig jaar een luid applaus van het publiek, zodra hij over de finish kwam..
Een deelnemer kreeg vorig jaar een luid applaus van het publiek, zodra hij over de finish kwam.. ((Foto: aangeleverd))

Ook meedoen met De Mijl van De Weere?

DE WEERE - Voor sportievelingen is het zondag 5 januari weer zover. Die dag wordt voor de 37e keer de Mijl van de Weere gehouden.

Sinds een aantal jaren is de vaste dag voor dit evenement de eerste zondag na 1 januari. Deelnemers kunnen kiezen uit de Mijl of de 8,2 kilometer. Daarnaast is het ook mogelijk om mee te doen aan de wandeltocht van 8 kilometer.

Inschrijven

Deelnemers kunnen zich vanaf 09.30 inschrijven in café 't Centrum, Driestedenweg 126 in De Weere. Wie meer informatie wil over dit sportieve evenement kan een e-mail sturen naar g.klaver.laan@quicknet.nl.

De wandelroute start van 10.00 tot 11.00, de Mijl om 11.00 en de 8,2 km begint om 11.30 uur. Er rijden pendelbusjes naar de start van de Mijl.

Sportief begin van jaar

De organisatie roept iedereen op om het nieuwe jaar sportief te beginnen en dus mee te doen aan een van de onderdelen. Daag vrienden, vriendinnen en kennissen uit en ga met elkaar de uitdaging aan. Dit evenement wordt georganiseerd onder de vlag van DWB. Dus leden van DWB trek de wandel- of hardloopschoenen aan en doe mee! Maak kans op de premie van 100 euro voor het verbeteren van de parcoursrecords. Dit geldt voor beide loopafstanden en op beide afstanden zowel voor dames als voor heren.

De organisatie maakt gebruik van het tijdregistratiesysteem van Mylaps. Met dank aan de vele sponsoren die dit evenement mogelijk maken.

Kijk voor meer informatie op www.vvdwb.nl en Facebook.

Meer berichten