Leonie Meijer.
Leonie Meijer. ((Foto: aangeleverd))

Leonie Meijer in Theaterkerk Wadway

WADWAY - Theaterkerk Wadway start zaterdag 25 januari om 20.30 uur met de tweede helft van het theaterseizoen. De programmering laat opnieuw een bonte mix van cabaret, toneel en muziektheater zien. Deze zaterdag staat in het teken van het Nationaal Theaterweekend. Het publiek geniet van een geweldige theaterconcert van Leonie Meijer met Perfect Solitude.

Bijna tien jaar na haar doorbraak gaat zangeres Leonie Meijer op zoek naar de kracht en schoonheid van alleen zijn. Ze sloot bewust de buitenwereld een tijd buiten om nieuwe songs en inzichten te laten ontstaan. Muziek componeren met zo min mogelijk bemoeienis van de buitenwereld. Dit leidde tot een confrontatie met oorverdovende stilte, verrassende ontdekkingen en uiteindelijk een aantal prachtige nieuwe songs. Kortom: Met wie komt u genieten van deze heerlijke avond tijdens het Nationaal Theaterweekend in Theaterkerk Wadway?

Tip; tijdens de opbouw van de voorstelling is de theaterkerk ook zaterdagmiddag geopend en kunnen technici al uw vragen beantwoorden.

De toegangsprijs bedraagt slecht tien euro! Zie alle info op www.theaterkerkwadway.nl.

Meer berichten