Pokerkampioen Simone Buse.
Pokerkampioen Simone Buse. ((Foto: aangeleverd))

Simone Buse pokerkampioen in Pyramide

OPMEER - Het Pokerkampioenschap van Opmeer werd zondag 2 februari gehouden in De Pyramide. In de zaal stonden professionele pokertafels en nadat alle deelnemers zich hadden aangemeld kon om 15.00 uur de toernooiklok worden gestart.

In totaal speelden zeventig pokerliefhebbers uit Opmeer en omgeving mee tijdens deze voorronde van het Open Nederlands Kampioenschap Poker. Tijdens dit pokertoernooi speelden de kaartspelers niet om geld, maar puur om de eer en de gezelligheid van het spel. Langzaam verlieten de eerste deelnemers het toernooi, omdat zij hun pokerchips hadden verspeeld. De vroeg uitgeschakelde pokerspelers speelden daarna tegen elkaar om een gratis deelname aan een ander pokertoernooi te winnen.

Na ongeveer zes uur kaarten was het Simone Buse die met de bokaal naar huis ging en zich een jaar lang de Pokerkampioen van Opmeer mag noemen. Daarnaast kwalificeert zij zich met deze prestatie ook voor de landelijke finale van het ONK Poker 2020 op 4 juli in Ermelo. Op plek twee eindigde Stan Scholten. Hij kwalificeert zich samen met Mauro Fryters (3e), Max Mastenbroek (4e) en Rick Hellingman (5e) voor de halve finales in juni.

Meer informatie is te vinden op www.onkpoker.nl/onkp/2019-2020/pokerkampioenschap-van-opmeer.

Meer berichten