Bezoek de verrassingstuin in Lambertschaag

Algemeen
Kom naar de verrassingstuin en geniet van al dat moois.
Kom naar de verrassingstuin en geniet van al dat moois. (Foto: aangeleverd)

LAMBERTSCHAAG - De verrassingstuin is opgebouwd door Cees en Tiny Tensen. Door het afwisselende karakter is het de moeite waard om een wandeling te maken door de bloementuin, het bosplan langs en de kruidenhoek. 

De groentetuin kunnen bezoekers vanaf het omliggende dijkje bekijken. Nieuw dit jaar is de veld- en wilde bloemenhoek. Belangstellenden kunnen een route volgen, zodat ze niets missen.

Deze tuin is een echte hobbytuin, opgebouwd met hergebruikte en natuurlijke materialen. Met weinig middelen een interessante tuin maken. Volgens bezoekers van voorgaande openstellingen is dit gelukt. 'Een verrassende tuin', werd meerdere malen aangegeven, vandaar de naam.

Het geheel is rond de 4000 m². Ook bij minder weer is het goed te doen om de wandeling te maken doordat de hoge bomen en struiken die het geheel omzomen de nodige luwte geven.

Kom en geniet op 5 en 12 juli tussen 11.00 en 17.00 uur in de verrassingstuin aan Noordeinde 8 in Lambertschaag. Entree 2 euro, inclusief koffie, thee of iets fris.

De coronaregels worden nageleefd, dus bij de entree, op het terras en tijdens de wandeling 1,5 meter afstand houden.

Wie met een groep een rondleiding wil maken, kan een afspraak maken voor een datum via cetitensen@quicknet.nl of bel 06-12604454. Kosten: 3,50 per persoon, inclusief twee keer koffie of thee met cake.

Meer informatie, kijk op www.deverrassingstuin.nl.