‘t Kerkhuys in Spanbroek op Zomertour

Algemeen
Geniet van live-optredens in 't Kerkhuys én op drie andere locaties in Spanbroek tijdens de Zomertour. (Foto: archief)
Geniet van live-optredens in 't Kerkhuys én op drie andere locaties in Spanbroek tijdens de Zomertour. (Foto: archief) (Foto: )

SPANBROEK - Voor de thuisblijvers, voor de terugkomers en vooral voor alle muziekliefhebbers. Kortom, voor al degenen die staan te popelen om weer te genieten van die o-zo-heerlijke live-optredens. Hier is geweldig nieuws: het kan weer! Na een seizoen van isolement worden de podia weer betreden. ‘t Kerkhuys gaat namelijk op Zomertour. En dat staat te gebeuren op zondag 30 augustus op vier mooie locaties in Spanbroek.

Want er is behoefte aan vertier en er is behoefte aan verbinding. Dit bleek wel uit het enthousiasme van het projectteam. Dit team heeft in no-time een fantastisch zomerprogramma in elkaar gezet. En dat kon alleen maar met de spontane bereidheid van de artiesten én die van de locaties. Waar een gemeenschap sterk is.

Voor de artiesten hoefde de organisatie niet ver te kijken; de drie dames van SYA, het Bella Cantara, muziekvereniging Erato en het Uur van Jaantje vertegenwoordigen deze zondag het muzikale hart van West-Friesland.

De hoofdlocaties van de Zomertour zijn Muziektheater ’t Kerkhuys Spanbroek en Eetcafé Vroeg of Laat (VOL). De andere twee locaties zijn ook in Spanbroek. De optredens vinden zoveel mogelijk buiten plaats. Uiteraard rekening houdend met de anderhalve meter afstand. De route is te volgen door middel van kleuren. De eerste podia starten om 13.00 uur en om 16.30 uur eindigt de laatste ronde.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.kerkhuys.nl.