Marcel Kapteijn en Boelo Klat in ’t kerkhuys

Algemeen
Luister naar intieme liedjes van Marcel Kapteijn en Boelo Klat in ’t kerkhuys.
Luister naar intieme liedjes van Marcel Kapteijn en Boelo Klat in ’t kerkhuys. (Foto: aangeleverd)

SPANBROEK - Marcel Kapteijn (zang/gitaar) en Boelo Klat (piano) hebben elkaar gevonden in een gebalanceerd programma met duo en solo composities. Crooner Kapteijn en Klat brengen een akoestisch optreden met een mix van intieme liedjes, jazz en rauwe blues van het nieuwste album van Marcel “The Man I am” en daarnaast ook nieuwe songs door Boelo gearrangeerd tot een gelijkwaardige verdeling zang/piano.

Marcel Kapteijn en Boelo Klat, zondag 29 november

Marcel Kapteijn verwierf wereldfaam in de band Ten Sharp met “You”. Deze hit is nog altijd dagelijks over de hele wereld te horen op de radio. Tegenwoordig maakt hij furore met zijn band Marcel Kapteijn & the Raindogs. Vorig jaar was hij nog te zien in het programma Op Volle Toeren, gepresenteerd door Ali B.

Buiten de muziek om is hij ook als klompenmaker actief. Boelo Klat (Groningen) studeerde piano en jazz aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Boelo is actief als pianist, componist en pianoleraar. Hij treedt regelmatig op met Klatwerk3, een trio met Ruud Vleij en Ancel Klooster. Hij won reeds in 1990 het Middelsee Jazz Concours. Zie ook boeloklat.nl

Er zijn 2 concerten op zondag 29 november. Eén om om 14.30 uur en één om 16.30 uur. Entree bedraagt €15,00. Bij reservering via info@wiewatwaarop49.nl even het tijdstip vermelden.