Pardoes open en boek een Gunvakantie bij Anverdan Opmeer

Algemeen
Aan vakantie toe? Boek een Gunvakantie.
Aan vakantie toe? Boek een Gunvakantie. (Foto: archief Rodi Media)

Vrijwilligers van de Award Opmeer zetten zich in voor de jongeren in de gemeente Opmeer van 11 tot en met 17 jaar, om samen te kijken wat er vanaf 16 maart wel kan en hoe ze aankomende zomer gaan inrichten.

Iedereen is het zat om thuis te zitten en wil er wel even uit. Door niets te doen verhogen velen de kwetsbaarheid en dat wil de Award Opmeer voorkomen. De organisatie biedt in huiselijk sferen de mogelijkheid om er even tussenuit te gaan en twee uurtje even wat anders. In buurthuis Pardoes, aan De Weyver is vanaf 16 maart tot en met 28 april elke dinsdag- en woensdagmiddag open. De jeugd kan coronaproof tijdens een mini-programma zelf een zomerprogramma uitstippelen en hun kansen bekijken. Onder meer komt aan bod: voorlichting diverse projecten via film en verhaal, invulling van werkzaamheden Uitdaging, rommelmarkt of het maken van een programma voor de Jongeren-zomerweken 2021 en muziek.

Een medewerker van het wijkteam Opmeer is elke dinsdagavond aanwezig. Vragen? Stel ze aan haar.

Opgeven is verplicht via anverdan2020@gmail.com. Vergeet niet een ID mee te nemen. Zonder digitale aanmelding wordt er geen toegang verleend. Maximaal kunnen dertig jongeren per avond meedoen.

Vragen? Neem contact op via tel. 0226-355095 of Anverdan2020@gmail.com. Vrijwilliger worden? Iedereen boven de 10 jaar kan zich aanmelden via bovenstaand telefoonnummer of e-mailadres.

Inschrijven gunvakantie

Zo’n 141 inwoners hadden vorig jaar een prachtig vakantiejaar door de Gunvakantie. De organisatie biedt dit jaar weer de mogelijkheid om te genieten van zo’n Gunvakantie. Boven de 65 jaar, vrijwilliger, mantelzorger of heeft het gezin niet veel te besteden? Woonachtig in de gemeente Opmeer? Aanmelden kan voor de volgende vakanties: Minicamping De kampeertuin in Wijdenes van 21 mei tot 18 juni 2021, Camping ’t Hop in Wijckel van 22 mei tot en met 22 augustus 2021 en Camping De Tol in Nunspeet van 10 juli tot en met 28 augustus 2021.

Alle caravans zijn uitgerust met een compleet inventaris, voortent en beschikking over twee fietsen. Keuze uit een midweek, weekend of een hele week.

Kijk voor meer informatie op www.gunvakantie.nl.

Vragen? Stuur een e-mail naar info@gunvakantie.nl.