Elkaar ontmoeten in Pardoes in Hoogwoud

Algemeen
Doe mee met de dj-workshop in Pardoes.
Doe mee met de dj-workshop in Pardoes. (Foto: Pixabay)

De Ontmoeting in Buurthuis loopt voorspoedig. Met een gemiddelde van twintig bezoekers per avond wordt er goed gebruik gemaakt van de activiteit door jongeren van 11 tot 16 jaar uit de gemeente Opmeer.

De eerste vlogworkshop staat op woensdag 31 maart gepland en kinderen kunnen zich nog opgeven voor de dj-workshop op 14 april.

De buurthuis-avonden worden bezocht door diverse jongeren, maar niet alleen de kwetsbare. De mix van jongens en meisjes, woonachtig in Hoogwoud, Opmeer of Spanbroek geniet van de diverse bezigheden: airhockey, gamen, tafelvoetbal of gewoon lekker chillen.

Ook meedoen? Kom dinsdag en woensdag tussen 18.30 en 20.30 uur. Opgeven kan via anverdan2020@gmail.com.

Matinee

Ook senioren zijn van harte welkom in Pardoes. Gezelligheid tijdens de Matinee van 13.30 tot 15.00 uur, met koffie en koek. Deze middagen zijn gepland op 13, 20 en 27 april. Wie meer wil weten, kan zich aanmelden via bovenstaand e-mailadres of tel. 0226-355095.

Wie wil kan zich opgeven als medewerker of vrijwilliger voor de Gunvakantie, Zomeracademie, de fietstocht op 22 augustus, tuin- en fietsonderhoud bij onder meer De Uitdaging, de rommelmarkt -als onderdeel van Anverdan- en het wagenparkbeheer.