Kom gezellig koffie drinken in Pardoes in Hoogwoud

Algemeen
Kom koffie drinken in Pardoes. Gezellig!
Kom koffie drinken in Pardoes. Gezellig! (Foto: Adobe Stock)

Senioren zijn 13, 20 en 27 april en 4 mei tussen 13.30 en 15.00 uur van hart welkom in buurthuis Pardoes, aan de Weijver in Hoogwoud. Gezellig samen een kopje koffie drinken, terwijl de organisatie van Anverdan de projecten uitlegt voor komende zomer.

Het is niet verplicht om mee te doen aan de diverse activiteiten, maar voor senioren is het wel erg leuk om mee te doen, vindt de organisatie. “We vertellen over de Gunvakanties. Ouderen kunnen zich deze middag inschrijven. Of ga op zoek naar mensen die ook op vakantie willen. Of laat weten wie een vakantie verdient. Ook kan iemand meehelpen met bouwen op de campings in Wijdenes, Friesland en de Veluwe.

Het onderwerp Gabberweek komt ook aan de orde. Allereerst moet er nog een seniorenprogramma gemaakt worden en dan start het project op 21 augustus in combinatie met Zomertijd Opmeer. Deze kunnen ouderen zich inschrijven, ook voor hulp tijdens de week van 21 augustus tot 4 september.

Op 22 augustus vindt een mega fietstocht plaats. Met een dagprogramma voor senioren, waarin zij op allerlei manier kunnen proeven.

De marktritten starten op 27 april en voor deze dag zijn nog enkele chauffeurs voor nodig.

De voedselbank komt ook aan bod. Sjaak haalt elke vrijdag spullen op, om dit vervolgens uit te delen. Dat is een hele opgave, dat komt ook ter tafel.

Er is een bouwploeg nodig. Het opbouwen van de zomeracademie op camping de Gouwe start op 8 juli. eWie wil helpen?

Tijdens de gesprekken passeren waarschijnlijk nog meer dingen de revue.

Graag opgeven voor deze middag via anverdan2020@gmail.com of spreek het antwoordapparaat in op tel. 0226-355095.