Castle Christmas Fair op Beeckestijn

Algemeen
Castle Christmas Fair op Beeckestijn.
Castle Christmas Fair op Beeckestijn. (Foto: WWW.BERTILVANBEEK.NL)

VELSEN-ZUID - Op de historische locatie Buitenplaats Beeckestijn te Velsen-Zuid wordt van 18 tot en met 21 november dé kerst- & lifestyle fair van Noord-Holland gehouden. Wederom wordt uitgepakt met leuke stands, winterse lekkernijen, inspirerende workshops, sfeervolle (big)bands en koren. Bekijk de plattegrond en het muziekprogramma via de website www.castlechristmasfair.nl.

Meer dan veertig live-optredens. (Foto: bertilvanbeek.nl)

Geniet van ruim 150 verkoop- en culinaire stands met vele lokale bedrijven, ambachten maar ook internationale merken. Van zelfgemaakte zeep, lokale biologische worsten. Reden genoeg om onder het genot van een glühwein of warme chocolademelk de markt te verkennen.

Live optredens

Verspreid over het evenemententerrein zijn wederom meer dan 40 live optredens gepland, waaronder Bigband the Swingmasters, Bart Brandjes maar ook populaire lokale artiesten zoals de de Troubabroers. Het definitieve programma wordt vier weken vooraf bekend gemaakt. Achter het hoofdhuis staan fraaie pagodetenten, overdekte kramen, marktplaatsen en hippe foodtrucks. Ook is er een horecaplein met podium gecreëerd. 

Genieten op de Castle Christmas Fair. (Foto: bertilvanbeek.nl)

Kerst

Naast typische kerstproducten, zoals kerstengelen en antieke kerstversiering, zijn er uiteenlopende producten op het gebied van lifestyle, mode en wonen. In het hoofdhuis treft u uiteenlopende exposanten met onder andere handgeblazen kerstballen, sieraden, kunst en antieke curiosa aan. In het Koetshuis Beeckestijn geniet je van heerlijke winterse lekkernijen zoals snert, stampot of koffie met appeltaart. 

Volop lekker en muziek op de Castle Christmas Fair. (Foto: bertilvanbeek.nl)

De Castle Christmas Fair is geopend op donderdag 18, vrijdag 19 en zaterdag 20 november van 11.00 tot 22.00 uur. Zondag 21 november van 11.00 tot 18.00 uur. Kaarten met korting koop je op www.kerstmarktkaarten.nl . Kijk voor alle informatie op www.castlechristmasfair.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding